Havadan havaya enerji geri kazanım sistemlerinin incelenmesi - Çimtay, Yurdakul (My University, 1992)
Bu çalışmada, HVAC ve endüstriyel tesislerde kullanılan havadan havaya enerji geri kazanım sistemleri incelenmiştir. Çalışmanın ana bölümleri havadan havaya enerji geri kazanım sistemlerinin tarifi ve sınıflandırılması, mevcut cihazların incelenmesi, termodinamik ve ekonomik hesaplın ve örnekler konularından oluşmaktadır. Teorik bilgilerden ziyade pratik çalışmalara uygulanabilen konular ele alınmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 1992
Keywords: Havadan havaya enerji geri kazanım sistemleri; Enerji geri kazanım sistemleri