Konveks kümeler - Cesur, Yusuf (My University, 1993)
Bil çalışmada birine! bölümde konveks kümelerin elemanter incelenmesi başlığı altında tanım ve teoremlere, Caratheodory teoremine yer verilmiştir. İkinci bölümde konveks kümelerin genel incelenmesi başlığı altında bir kümenin konveks ve salt (mutlak) konveks örtüsü, bir konveks kümenin cebirsel sınırı, yarı uzaylar, konveks bodiler ve onlarla birleşmiş Minkowski fonksiyonelleri, konveks koniler, hiper konilere yer verilmiştir. Üçüncü bölümde ise konveks kümelerin ayrılması Hahn-Banach teoremi başlığı altında ayırma teoremi, Hahn-Banach teoremi, Hahn- Banach teoreminin analitik ispatı konularına yer verilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 1993
Keywords: Konveks kümeler; Hahn-Banach teoremi