Tam sürekli operatörlerin s-sayıları - Vardar Üzgün, Aylan (My University, 2006)
"Tam Sürekli Operatörlerin s-Sayıları" adlı bu tez çalışmasında H ayrılabilir bir Hilbert uzayı olmak üzere H'den H'ye tam sürekli operatörlerin s-sayılarının temel özellikleri incelenmiş ve tam sürekli bir integral operatörün s-sayıları ile ilgili bir örnek verilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006
Keywords: Eşlenik ve kendine eş opeatörler; Tam sürekli operatörlerin s-sayıları