İşletmelerde yeniden yapılanma süreci - Kılıç, İhsan (My University, 2002)
Günümüz değişken koşullarında eski yönetim teorileri artık terk edilmeye başlanmıştır. Esnek daha girişken yapılara sahip anlayışlar örgütlerde basan kazandıkça bu sistemlere yönelmede o denli yoğun olmaktadır. Tez dahilinde eski yönetim teorilerinin gelişimini,yaşadıkları sorunları ortaya koyduk. Yeni yaklaşımların ana hatlarına değinerek genel belirlemeler yapmaya çalıştım. Son bölümde bu yeni yaklaşımların terlik sektöründeki bir firmada uygulana bilinirliğini ortaya koymaya çalışılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2002
Keywords: Yönetim teorilerinin evrimi ve değişimine etki eden faktörler; Yeniden yapılanma sürecinin bir uygulaması