Lastik jant yükleme sistemi optimizasyonu - Çıtak, Cenk (My University, 2019)
Otomotiv üretim proseslerinden birisi ve lastik jant ara montaj prosesinin bir alt adımı olan, lastiğin ve jantın birleştirme ekipmanına taşınması prosesinde, devreye alınmış olan otomasyon çözümünün fikir aşamasından hayata geçiş noktasına kadar gerçekleşen, süreç tez konusu olarak seçilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019
Keywords: Lastik; Jant; Robot; Transfer; Otomasyon