Çok kısa yarı-ömürlü çekirdek oluşumuna neden olan 14 MeV nötron tepkileşimlerinin incelenmesi - Şişmanoğlu Durusoy, Ayşe (My University, 2000)
Bu çalışmada "BOy^Bc,9F(n,p)190, 65Cu(n,a)62mCo ve 65Cu(n,
Tez (Doktora) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2000
Keywords: Nükleer tepkileşmeler; Nötron kaynağı gama ışını ölçme sistemi