Düzlem çerçevelerin matris deplasman metodu ile incelenmesi - İpek, Cengiz (My University, 1993)
Bu çalışmanın amacı taşıyıcı sistemlerin özellikle düzlem çerçevelerin iç kuvvet ve deformasyonların Matris Deplasman Metodu ile çözülmesi ve bu konu ile ilgili bir programın modifiye edilmesine dayalıdır.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 1993
Keywords: Matris deplasman metodu