Genel topolojik yapıların kurulma yöntemleri - İnegöl, Burhan (My University, 2005)
"Topolojik Yapıların Kurulma Yöntemleri" olarak adlandırılan bu çalışma, genel topolojinin temel konularım içerir ve üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde, giriş başlığı altında topolojik yapılar ile ilgili olan bazı temel kavramlara yer verilmiştir. ikinci bölümde, hiçbir topolojinin olmadığı durumlarda çeşitli teoremler yardımı ile topoloji elde edilmesinden bahsedilmiştir. Üçüncü bölümde, mevcut bir topolojiden, yeni topolojiler elde etmek için kullanacağımız teoremler açıklanmıştır. Ayrıca her bölümde, konunun kolay anlaşılması için örneklere yer verilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005
Keywords: Topoloji; Taban; Alt taban; Komşuluk; Süreklilik