L-zayıf ve m-zayıf kompakt operatörler - Engelkıran, Mine (My University, 2001)
Bu tezde, L-zayıf ve M-zayıf kompakt operatörler ve bu tur operatörlerin sınıflarının bazı özellikleriyle ilgilenilmiştir. Kompakt, zayıf kompakt, L-zayıf kompakt ve M-zayıf kompakt operatörler arasındaki bazı ilişkiler verilmiştir. Ayrıca, E' den F'ye her düzenli M-zayıf kompakt operatörün L-zayıf kompakt ve tersi de doğru olan E ve F Banach latislerinin çifti karakterize edilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2001
Keywords: L-zayıf ve m-zayıf kompakt operatörlerin modülüsü