Genelleştirilmiş rekürant ve Ricci rekürant yarı-ayrılabilir Riemann uzayları - Üzer, Süleyman Volkan (My University, 2004)
Bu çalışma üç bölüm içermektedir. Birinci bölümde yan-ayrılabilir Riemann uzayları ile ilgili temel tanım ve özellikler verilmiştir. İkinci bölümde genelleştirilmiş rekürant ve Ricci rekürant yan-ayrılabilir Riemann uzayları incelenmiştir. Üçüncü bölümde konform rekürant ve konform birekürant yan-ayrılabilir Riemann uzayları ele alınmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2004
Keywords: Yan-aynlabilir Riemann uzayı; Genelleştirilmiş rekürant uzay; Einstein uzayı; Konform rekürant uzay