Mevcut bir fabrikada trijenerasyon uygulaması - İster, İhsan (My University, 2006)
Trijenerasyon sistemi kojenerasyon sisteminin gelişmiş bir halidir. Elektrik üretiminin yanısıra ihtiyaç duyulan ısıtma enerjisi ve absorbsiyonlu sogutma ile sogutma enerjisi ihtiyaçları karşılanabilmektedir. Bu çalışmada, mevcut bir fabrikada trijenerasyon sisteminin kullanılabilirliği araştırılmış, sistem fizibilitesi yapılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006
Keywords: Trijenerasyon; Soğutma sistemleri; Sistem dizaynı