Lineer kesirli taşıma problemlerine bir çözüm önerisi - Gür, Seda Esfer (My University, 2009)
Çalışmamızda lineer programlamanın özel bir hali olan lineer kesirli programlama, klasik taşıma problemlerine ve üç boyutlu tasıma problemlerine uygulanmıştır ve bununla ilgili örnekler verilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2009
Keywords: Üç boyutlu lineer kesitli taşıma problemi; Klasik taşıma problemi; Lineer kesirli programlama