YTÜ DSpace Kurumsal Arşivi

Ekstrüzyon tekniği kullanarak yeni gıda ürünlerinin geliştirilmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor Prof. Dr. Mehmet Pala
dc.contributor.author Yağcı, Berna
dc.date.accessioned 2018-07-19T11:22:07Z
dc.date.available 2018-07-19T11:22:07Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier.uri http://localhost:6060/xmlui/handle/1/5284
dc.description Tez (Yüksek Lisans) - Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 1993
dc.subject Ekstrüzyon
dc.subject Ekstrüzyonla etkili parametreler
dc.subject Ekstrüzyonla gıda işlemi
dc.title Ekstrüzyon tekniği kullanarak yeni gıda ürünlerinin geliştirilmesi
dc.type Tez


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster